Vali Yılmaz’dan Es Es’e kupa mesajı: “Zafere ulaşan taraf biz olacağız”
Eskişehir Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu’nda mücadele edecek Eskişehirspor’a başarı dileklerini iletti. Yılmaz, “Yüreğimizle, inancımızla ve ilk günkü coşkumuzla takımımızın yanındayız” dedi.
07/10/2026 12:40 | Son Güncelleme : 07/10/2026 14:24 | Okunma Sayısı : 32 | Enes Atkan
Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu kapsamında sahaya çıkacak Eskişehirspor’a destek mesajları sürüyor.
Eskişehir Valisi Dr. Erdinç Yılmaz da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla siyah-kırmızılı takıma başarılar diledi.
“Takımımızın yanındayız”
Taraftarın coşkusuna ve Eskişehirspor’un mücadele ruhuna vurgu yapan Vali Yılmaz, paylaşımında, “Tribünlerin gür sesi, armasındaki asil ruh ve sahada dökeceği her damla terle inanıyoruz ki zafere ulaşan taraf biz olacağız. Yüreğimizle, inancımızla ve ilk günkü coşkumuzla takımımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Eskişehirspor hücum hattını genç isimle güçlendirdi
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor, Corendon Alanyaspor'dan 21 yaşındaki hücum oyuncusu Osman Arslantaş ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
2 ay önceEskişehirspor'da yeni sezon mesaisi hız kesmiyor
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde U19 takımıyla antrenman maçında karşı karşıya geldi.
2 ay önceEskişehirspor’da sezon heyecanı: İlk rakip Alanya 1221 FSK
Eskişehirspor, TFF 3. Lig’de 2026-2027 sezonunun ilk karşılaşmasında Alanya 1221 FSK’yı konuk edecek. Siyah-kırmızılı ekip, 6 Eylül Pazar günü saat 19.00’da Prof. Dr. Fethi Heper Stadyumu’nda oynanacak mücadele için hazırlıklarını sürdürüyor.
1 ay önce