hesabından paylaştığı görüntülerle dile getirdi. Eskişehir’de parka bunu yaptılar! Kamelya ve masaları kırıp çöplerini bıraktılar
Eskişehir’de İki Eylül Parkı’ndaki kamelya ve masalar kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edildi. Parkın son halini görüntüleyen vatandaş, çevreye bırakılan çöplere de tepki gösterdi.
04/10/2026 15:14 | Son Güncelleme : 04/10/2026 16:15 | Okunma Sayısı : 17 | Suat Kaçar
Eskişehir’de kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce İki Eylül Parkı’ndaki kamelya ve masalara zarar verildi. Parktaki tahribatı ve çevre kirliliğini cep telefonuyla görüntüleyen vatandaş, yaşanan duyarsızlığa sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.
Olay, Odunpazarı ilçesi Büyükdere Mahallesi’nde bulunan İki Eylül Parkı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, park içerisindeki kamelyaların zarar gördüğü, bazı masa bölümlerinin ise tamamen kırıldığı fark edildi.
Parkın hali tepki çekti
Parktaki tahribatı cep telefonu kamerasıyla kaydeden Sade Aslan isimli vatandaş, kırılan kamelya ve masaların yanı sıra çevreye bırakılan ambalaj atıkları ile sigara izmaritlerinin oluşturduğu kirliliğe de dikkat çekti.
Aslan, belediyenin parkı iyileştirmek amacıyla çalışma yürüttüğünü ancak bazı kişilerin ortak kullanım alanlarına karşı duyarsız davrandığını belirterek tepkisini sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerle dile getirdi.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı
Erasmus+ kapsamında yürütülen "Eğitim Perspektifinden Yetişkin Romanların İhtiyaçlarının Anlaşılması" projesinin ikinci ulusötesi toplantısı Eskişehir'de gerçekleştirildi.
2 ay öncePorsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti
Eskişehir'in simgelerinden Porsuk Çayı'nın Sümer Mahallesi'nden geçen bölümünde su yüzeyinde biriken plastik şişe, ambalaj ve karton bardaklar çevre kirliliğine neden oldu.
2 ay önceKaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı
Eskişehir kent merkezinde kaldırıma park edilen bir otomobil, yayaların geçişini engelledi. Vatandaşlar, özellikle engelli bireyler, yaşlılar ve bebek arabası kullanan aileler için tehlike oluşturan görüntüye tepki gösterdi.
2 ay önce