Eskişehir’de okul çevreleri mercek altında: 750 mekan kontrol edildi
Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerinin okul servisleri ile okul çevrelerine yönelik denetimlerinde 382 servis aracı ve şoförü, 750 mekan ile bin 362 şahıs kontrol edildi. Kusurlu olduğu belirlenen 1 servis aracı ve şoförü hakkında işlem yapıldı.
06/10/2026 15:26 | Son Güncelleme : 06/10/2026 17:27 | Okunma Sayısı : 28 | Enes Atkan
Eskişehir Valiliği koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından okul servisleri ve okul çevrelerine yönelik denetimler gerçekleştirildi.
28 Eylül-5 Ekim 2026 tarihleri arasındaki çalışmalarda toplam 382 okul servis aracı ve şoförü denetlendi. Kontroller sonucunda kusurlu olduğu tespit edilen 1 servis aracı ve şoförü hakkında gerekli işlemler uygulandı.
750 mekan kontrol edildi
Ekiplerin okul çevrelerinde gerçekleştirdiği denetimlerde 394 kahvehane, 221 market ve tekel bayisi, 4 oyun salonu ile 131 park ve bahçe olmak üzere toplam 750 mekan kontrol edildi.
Çalışmalar kapsamında ayrıca bin 362 şahsa kimlik sorgusu yapıldığı bildirildi.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Yenikent'te iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Eskişehir'in Yenikent Mahallesi'nde hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu yaşandı.
2 ay önceCaddeye çıkan otomobil ortalığı birbirine kattı
Eskişehir'in Yenibağlar Mahallesi'nde sokaktan caddeye çıkan otomobil ile seyir halindeki başka bir otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan olmazken, iki araçta da maddi hasar oluştu.
2 ay önceEskişehir'de seyir halindeki araç alevlere teslim oldu
Eskişehir'de seyir halindeyken alev alan otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi. Yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, aracın alev topuna döndüğü anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
2 ay önce