Eskişehir’de camları kırılan çay ocağından “dışlanma” iddiasına yanıt
Eskişehir’de bir çay ocağının camlarını kıran S.G.’nin işletmeden dışlandığı yönündeki iddiasına çay ocağı çalışanı Ali Yaşar Sönmez’den yanıt geldi. Olayın yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını savunan Sönmez, “Herkese kapımız açıktır. Bu zamana kadar hiçbir müşterimiz ‘Ben buradan dışlandım’ demedi” dedi.
02/09/2026 13:08 | Son Güncelleme : 02/09/2026 14:10 | Okunma Sayısı : 16 | Enes Atkan
Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde bir çay ocağının camlarının kırılmasıyla sonuçlanan olayın ardından işletme çalışanı Ali Yaşar Sönmez açıklamada bulundu.
İstiklal Mahallesi Reşadiye Esnafı Sokak’taki çay ocağının camları, önceki gün S.G. isimli şahıs tarafından kırılmıştı. Alkollü olduğu belirtilen S.G., işletmeden dışlandığını öne sürerken olayın ardından polis ekipleri tarafından hakkında işlem yapılmıştı.
Hasar gören camların yenilenmesinin ardından konuşan Sönmez ise müşterinin dışlandığı yönündeki iddiayı kabul etmedi.
İşletme çalışanı olayın yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını söyledi
Sönmez, S.G.’nin oturmak istediği yerde başka bir müşterinin bulunduğunu ve yalnızca farklı bir yere geçmesinin rica edildiğini belirtti.
Herhangi bir müşteriyi dışlama gibi bir tutumlarının olmadığını savunan Sönmez, “Onun oturduğu yerde müşteri oturuyordu, kısa süreliğine kalkmıştı. O müşterimize sadece yan tarafa geçmesini rica ettik. Bu noktada dışlama yok. Oturmak istediği yerde başka birisi oturuyordu” ifadelerini kullandı.
“Herkese kapımız açık”
Olay sırasında dile getirildiğini belirttiği tehditlere de tepki gösteren Sönmez, konunun polis tarafından takip edilmesini istedi.
Sönmez, “Boyun kesmek gibi tehditler hiç hoş değil, inşallah polisimiz bu olayın peşini bırakmaz. Herkese kapımız açıktır. Bu zamana kadar hiçbir müşterimiz ‘Ben buradan dışlandım’ demedi. Herkesin bizden memnun olduğunu düşünüyorum” dedi.

Bunlar da ilginizi çekebilir
Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı
Erasmus+ kapsamında yürütülen "Eğitim Perspektifinden Yetişkin Romanların İhtiyaçlarının Anlaşılması" projesinin ikinci ulusötesi toplantısı Eskişehir'de gerçekleştirildi.
1 ay öncePorsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti
Eskişehir'in simgelerinden Porsuk Çayı'nın Sümer Mahallesi'nden geçen bölümünde su yüzeyinde biriken plastik şişe, ambalaj ve karton bardaklar çevre kirliliğine neden oldu.
1 ay önceKaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı
Eskişehir kent merkezinde kaldırıma park edilen bir otomobil, yayaların geçişini engelledi. Vatandaşlar, özellikle engelli bireyler, yaşlılar ve bebek arabası kullanan aileler için tehlike oluşturan görüntüye tepki gösterdi.
1 ay önce