Bugun...



Ziraat Bankası üst yönetiminden EOSB'ye ziyaret

Ziraat Bankası Kredi Risk İzleme ve Tasfiye Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Acar beraberindeki heyet ile birlikte Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret etti.

facebook-paylas
Tarih: 07-08-2024 18:53

Ziraat Bankası üst yönetiminden EOSB'ye ziyaret

Ziraat Bankası Kredi Risk İzleme ve Tasfiye Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Acar beraberindeki heyet ile birlikte Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, sanayicilerin özellikle ihracata yönelik finansmana erişim süreçlerinin kolaylaştırılması, diğer desteklerin çeşitlendirilmesi ve bölgedeki sanayi kuruluşlarının rekabet gücünü artırmaya yönelik atılması gereken adımlar ele alındı.

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, bölgedeki firmaların rekabet gücünü artıracak her türlü desteğin kıymetli olduğunu belirtti.  Finansmana erişimin özellikle de ihracata ve yatırıma yönelik finansal imkanların kolaylaşması ve kredi maliyetlerinin azalması ile birlikte sanayi bölgelerindeki yatırım ve üretimZiraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Acar, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret etti. Ziyarette, sanayicilere sağlanan ihracat finansman destekleri ve krediye erişim konuları ele alındı.
 rakamlarının artacağına inandıklarını ifade eden Küpeli, "Finansmana erişim, sanayicilerimizin sürdürülebilir büyümesi için kritik bir faktördür. Bu nedenle Ziraat Bankası'nın sağladığı destekler, bölgemizdeki sanayiciler için büyük önem taşıyor. Özellikle ihracata yönelik desteklerin arttırılması noktası önem taşıyor, ülke olarak ihracatımızdaki artışın devam etmesi noktasında bankalarımızın sağlayacağı her türlü kolaylığa ve desteğe ihtiyacımız var. Kurların sağladığı avantaj gücü önemli oranda kaybolmuş durumda. Böyle durumda rekabet gücümüzü korumaya yönelik finansal desteklerin varlığı ve rahat ulaşılabilirliği büyük önem taşıyor" dedi. 


Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Acar, Ziraat Bankası olarak sanayicilere sundukları finansman çözümleri ve desteklerle ilgili bilgi verirken, sanayicilerin üretim ve yatırım süreçlerinde karşılaştıkları finansal zorluklara yönelik sağladıkları imkanları aktardı. Acar, "Türkiye’nin en köklü ve her noktasında var olan Ziraat Bankası, ülkemizin kalkınması her zaman üretenin yanında olmuştur. Ülkemizin en önemli sanayi merkezlerinden biri olan Eskişehir'in sanayi altyapısı, yetenekli iş gücü ve stratejik konumu, yatırımlar açısından çok cazip bir ortam sunmaktadır. Ziraat Bankası olarak yeni yatırım yapan, işini büyütmek isteyen, istihdam yaratan, ihracat yapan sanayicilerimizin ve iş adamlarımızın her zaman yanındayız ve onların büyüme hedeflerini desteklemek için çok çeşitli ve uygun koşullu finansman olanakları sunuyoruz. Sayın Başkanımıza bunları aktarma imkânı bulduk. Eskişehir sanayisinin yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU

Web sitemize nasıl ulaştınız?


NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI