Fare için kurulan tuzağa yılan ve kertenkeleler yakalandı
Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde bir vatandaşın evindeki fareyi yakalamak amacıyla hazırladığı yapışkanlı tuzak, beklenmedik görüntülere sahne oldu. Fare için kurulan tuzağa bir yılan ile çok sayıda kertenkele yapıştı.
10/09/2026 14:01 | Son Güncelleme : 10/09/2026 14:30 | Okunma Sayısı : 13 | Enes Atkan
Olay, Sivrihisar ilçesine bağlı kırsal Aşağıkepen Mahallesi’nde meydana geldi. Evinde fare olduğundan şüphelenen bir vatandaş, kemirgeni yakalamak amacıyla karton üzerine yapışkan sürerek tuzak hazırladı.
Bir süre sonra hazırladığı tuzağı kontrol eden ev sahibi, beklemediği bir manzarayla karşılaştı. Yakalanması hedeflenen farenin tuzakta olmadığı, bunun yerine bir yılan ile çok sayıda kertenkelenin yapışkanlı kartona yakalandığı görüldü.
Fare gelmedi, sürüngenler tuzağa yakalandı
Yapışkan nedeniyle hareket edemeyen yılan ve kertenkelelerin görüntüsü cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Fare yakalamak amacıyla hazırlanan tuzağın farklı hayvanları yakalaması mahalle sakinlerinin de dikkatini çekti.
Ortaya çıkan sıra dışı görüntüler, “fare hariç her şey tuzağa yakalandı” dedirtti.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı
Erasmus+ kapsamında yürütülen "Eğitim Perspektifinden Yetişkin Romanların İhtiyaçlarının Anlaşılması" projesinin ikinci ulusötesi toplantısı Eskişehir'de gerçekleştirildi.
1 ay öncePorsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti
Eskişehir'in simgelerinden Porsuk Çayı'nın Sümer Mahallesi'nden geçen bölümünde su yüzeyinde biriken plastik şişe, ambalaj ve karton bardaklar çevre kirliliğine neden oldu.
1 ay önceKaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı
Eskişehir kent merkezinde kaldırıma park edilen bir otomobil, yayaların geçişini engelledi. Vatandaşlar, özellikle engelli bireyler, yaşlılar ve bebek arabası kullanan aileler için tehlike oluşturan görüntüye tepki gösterdi.
1 ay önce