Arama

Tepebaşı’nda marketlere sıkı denetim: Etiket, gramaj ve hijyen kontrol edildi

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşabilmesi amacıyla ilçe genelindeki marketlere yönelik denetimlerini sürdürüyor. Denetimlerde son kullanma tarihlerinden kasa ve raf fiyatlarına kadar birçok başlık kontrol edildi.

10/09/2026 12:29 | Son Güncelleme : 10/09/2026 13:03 | Okunma Sayısı : 15 | Enes Atkan


Tepebaşı’nda marketlere sıkı denetim: Etiket, gramaj ve hijyen kontrol edildi

Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, tüketici haklarının ve halk sağlığının korunması amacıyla marketlerde denetim gerçekleştirdi.

Ekipler tarafından yapılan kontrollerde satışa sunulan ürünlerin son kullanma tarihleri incelenirken, raflardaki fiyat etiketleri ile kasa fiyatlarının uyumlu olup olmadığı da kontrol edildi.

Gramaj ve hijyen şartları da incelendi

Denetimler kapsamında ürünlerin gramajları, satış koşulları ve işletmelerin genel hijyen şartları da zabıta ekipleri tarafından kontrol edildi.

 

Tepebaşı Belediyesi, tüketicilerin güvenli alışveriş yapabilmesi ve halk sağlığının korunması amacıyla marketlere yönelik denetimlerin ilçe genelinde devam edeceğini bildirdi.

Etiketler : Eskişehir Tepebaşı Belediyesi market denetimi zabıta fiyat etiketi son kullanma tarihi hijyen
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Erasmus+ kapsamında yürütülen "Eğitim Perspektifinden Yetişkin Romanların İhtiyaçlarının Anlaşılması" projesinin ikinci ulusötesi toplantısı Eskişehir'de gerçekleştirildi.

1 ay önce
Porsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti

Porsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti

Eskişehir'in simgelerinden Porsuk Çayı'nın Sümer Mahallesi'nden geçen bölümünde su yüzeyinde biriken plastik şişe, ambalaj ve karton bardaklar çevre kirliliğine neden oldu.

1 ay önce
Kaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı

Kaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı

Eskişehir kent merkezinde kaldırıma park edilen bir otomobil, yayaların geçişini engelledi. Vatandaşlar, özellikle engelli bireyler, yaşlılar ve bebek arabası kullanan aileler için tehlike oluşturan görüntüye tepki gösterdi.

1 ay önce
Yorumlar