Bugun...



TOKİ'nin yaptığı 3 bin 145 konutun anahtar teslimleri sürüyor

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, TOKİ tarafından yapılan ve 4 etaptan oluşan 3 bin 145 konutun anahtar teslimlerinin sürdüğünü açıkladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 07-05-2025 11:46:46 Tarih: 07-05-2025 11:00

TOKİ'nin yaptığı 3 bin 145 konutun anahtar teslimleri sürüyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) Eskişehir’deki çalışmaları sürüyor. Bu çerçevede, Odunpazarı İlçesi Ihlamurkent Mahallesi’nde 4 etaptan oluşan 3 bin 145 konutunun yapımının tamamlandığı duyuruldu. AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, anahtar teslimlerinin ivedi şekilde sürdüğünü belirtti.

 

"Hemşehrilerimize yeni yuvaları hayırlı ve uğurlu olsun"

Başkan Albayrak, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, "Vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi olmaya devam ediyor. Hemşehrilerimize yeni yuvaları hayırlı ve uğurlu olsun. Bu projenin hayata geçirilmesindeki gayretleri için TOKİ ekibimize, kıymetli milletvekillerimize, değerli bakanımıza, sayın Cumhurbaşkanımıza ve emeği olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Bahane değil, hizmet üreterek Eskişehir için hayallerimizi gerçekleştirmeye devam" ifadelerini kullandı.

 




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI