Bugun...



Otizmli bireylerin sorunlarını içeren rapor Bakan Memişoğluna sunuldu

Ulusal Otizm Konfederasyonu tarafından hazırlanan ‘Otizmli Bireylerin Ruh Sağlığı Hizmetlerine Erişimi ve Kriz Yönetimi Raporu’ Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na sunuldu.

facebook-paylas
Tarih: 23-10-2025 11:10

Otizmli bireylerin sorunlarını içeren rapor Bakan Memişoğluna sunuldu

Ulusal Otizm Konfederasyonu Genel Başkanı Fatma Kilci Kavas, Genel Başkan Yardımcıları Pervin Sabur ve Şafak Kurtman, Bakan Memişoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette, konfederasyon tarafından hazırlanan ‘Otizmli Bireylerin Ruh Sağlığı Hizmetlerine Erişimi ve Kriz Yönetimi Raporu’ Bakan Memişoğlu’nu sunularak, otizmli bireylerin sağlık sistemine erişiminde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri değerlendirildi.

Ziyaretin ardından konuşan Kavas, "Otizmli bireylerin sağlık sistemine erişimi temel bir haktır. Bu hakkın ülke genelinde eşit ve erişilebilir biçimde uygulanabilmesi için ilgili tüm kurumlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI