escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



Metristepede 18 yıllık vefa: AKUT, İnönü Zaferini kar altında kutladı

AKUT Bozüyük ekibi tarafından gelenekselleşen Metristepe Zafer ve Şehitleri Anma Yürüyüşü, bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 12-01-2026 11:10

Metristepede 18 yıllık vefa: AKUT, İnönü Zaferini kar altında kutladı

Olumsuz hava şartlarına rağmen bir araya gelen gönüllüler, şehitlerimizi andı. Türkiye’nin önde gelen arama kurtarma sivil toplum kuruluşlarından AKUT, 1. İnönü Zaferi’nin yıl dönümünde anlamlı bir yürüyüşe imza attı. 2008 yılından bu yana aralıksız sürdürülen Geleneksel Metristepe Zafer ve Şehitleri Anma Yürüyüşü, bu yıl 11 Ocak Pazar günü 18’inci kez düzenlendi.

Kar altında saygı duruşu

Kar yağışı ve dondurucu soğuğa aldırış etmeyen AKUT gönüllüleri, Bozüyük’teki Metristepe Anıtı’na ulaşarak anma töreni gerçekleştirdi. Katılımcılar, üzerinde "Şehitlerimizi Unutmayacağız" yazılı ve şehitlerimizin fotoğraflarının bulunduğu bir pankart açarak, kahramanlarımızı saygıyla andı.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI