Bugun...



Kütahya İl Özel İdaresinden yol çalışması

Kütahya İl Özel İdaresi, ulaşımda kaliteyi artırmak ve vatandaşlara daha konforlu bir ulaşım imkânı sunmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 30-07-2025 09:30

Kütahya İl Özel İdaresinden yol çalışması

Yaklaşık bir ay önce yapımına başlanan Çavdarhisar-Avşar-Gökağaç yollarını birbirine bağlayan bağlantı yolunda 3 bin 600 metrelik sathi kaplama çalışmasında sona gelindi. Yolun, Temmuz ayı sonu itibarıyla tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Çalışmaların devam ettiği bölgede İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura ile meclis üyeleri Halil Günay ve Davut Karakurt incelemelerde bulundu.

İnceleme sırasında açıklamalarda bulunan Meclis Başkanı Muammer Özcura, "Temmuz ayı başında başladığımız Çavdarhisar-Avşar-Gökağaç yollarını bağlayan bağlantı yolunda 3 bin 600 metrelik sathi kaplama çalışmasında sona gelmiş durumdayız. Bu çalışma, müteahhit firma ile Özel İdaremiz arasında yapılan protokol çerçevesinde yürütülüp vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Bu yoldan faydalanacak tüm hemşerilerimize şimdiden hayırlı olsun" dedi.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI