Bugun...



Kütahya'da Fıtık Cerrahi Günleri etkinliği düzenlendi

Türk Cerrahi Derneği (TCD) tarafından Kütahya Şehir Hastanesi’nde, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin (KSBÜ) ev sahipliğinde "Fıtık Cerrahi Günleri" etkinliği gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-11-2024 21:26:43 Tarih: 30-11-2024 17:50

Kütahya'da Fıtık Cerrahi Günleri etkinliği düzenlendi

Etkinliğin açılış konuşmasını TCD Başkanı Prof. Dr. Ahmet Serdar Karaca yaptı. Karaca, etkinliğin Kütahya’da düzenlenmesinin

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, etkinliğin Kütahya’da gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek TCD yönetimine teşekkür etti. Rektör Tekin, konuşmasında KSBÜ’nün Genel Cerrahi Kliniği’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Tekin, "Cerrahi kliniğimizde güçlü bir kadro mevcut ve ülkemizde uygulanan birçok cerrahi girişim burada başarıyla yapılıyor. Ayrıca ileri endoskopi işlemleri de yakın zamanda hayata geçirilecek. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine erişimi için özveriyle çalışıyoruz" diye konuştu.

KSBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Zeren de katılım sağladı. Bilimsel program üç ana bölümden oluştu. İlk bölümde “Cerrahiye Giriş”, ikinci bölümde “Video Eşliğinde Cerrahi Teknikler” ve son bölümde ise “Canlı Cerrahi Uygulamaları” ele alındı.

"Fıtık Cerrahi Günleri" etkinliği, katılımcılara güncel bilgiler ve uygulamalar sunarak cerrahi alanında önemli bir buluşma noktası oldu.

 




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI