escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



Kütahya Belediyesi personeline acil durum eğitimi

Kütahya Belediyesi, vatandaşların ve belediye personelinin güvenliğini artırmak amacıyla afet ve acil durumlara yönelik eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 20-01-2026 09:50

Kütahya Belediyesi personeline acil durum eğitimi

Bu kapsamda, Kütahya Belediyesi Afet İşleri ve Risk Yönetimi Müdürlüğü tarafından, iş yerlerinde muhtemel acil durumlara karşı hazırlık seviyesinin yükseltilmesi amacıyla Acil Durum Kurtarma ve Koruma Ekiplerine yönelik eğitim programı düzenlendi.

Gerçekleştirilen eğitimlerde, ekip üyelerinin bilgi ve becerilerinin artırılması hedeflenirken; afet ve acil durum anlarında doğru müdahale yöntemleri, can ve mal güvenliğinin korunması, tahliye süreçleri ile kurtarma ve koruma ekiplerinin görev ve sorumlulukları detaylı şekilde ele alındı.

Kütahya Belediyesi yetkilileri, bu tür eğitimlerin afetlere karşı kurumsal hazırlığı güçlendirdiğini vurgulayarak, eğitim ve farkındalık çalışmalarının aralıksız devam edeceğini ifade etti.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI