Arama

Telefon görüşmesi uğruna canını tehlikeye attı

Eskişehir'de cep telefonuyla konuşurken tek eliyle e-skuter kullanan sürücü, hem kendi hem de diğer sürücülerin güvenliğini tehlikeye attı. Kuralları ihlal eden sürücünün tehlikeli yolculuğu dikkat çekti.

04/08/2026 11:35 | Son Güncelleme : 18/09/2026 21:19 | Okunma Sayısı : 136 | Enes Atkan


Telefon görüşmesi uğruna canını tehlikeye attı

Eskişehir'de bir e-skuter sürücüsünün seyir halindeyken cep telefonuyla konuşarak yolculuk yapması, trafikte tehlikeli anlara neden oldu.

Olay, Odunpazarı ilçesi 71 Evler Mahallesi Adakkale Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokak üzerinde ilerleyen e-skuter sürücüsü, bir eliyle cep telefonunu kulağına tutarak görüşme yaparken diğer eliyle aracı kullanmaya devam etti.

Hem kendi can güvenliğini hem de trafikteki diğer sürücüleri riske atan şahıs, kuralları hiçe sayan davranışıyla dikkat çekti.

 

Elektrikli Skuter Yönetmeliği'ne göre, manevra işaretleri dışında e-skuterlerin tek elle kullanılması ve yaya yollarında sürülmesi yasak olmasına rağmen sürücünün kurallara uymadığı görüldü. Trafiğin aktığı güzergahta ilerleyen sürücü, bir süre sonra gözden kayboldu.

AW760317_01-i6a71a4b249f97.jpg

Etiketler : Eskişehir Odunpazarı ESkuter TrafikGüvenliği Kuralİhlali CepTelefonu
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Erasmus+ kapsamında yürütülen "Eğitim Perspektifinden Yetişkin Romanların İhtiyaçlarının Anlaşılması" projesinin ikinci ulusötesi toplantısı Eskişehir'de gerçekleştirildi.

1 ay önce
Porsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti

Porsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti

Eskişehir'in simgelerinden Porsuk Çayı'nın Sümer Mahallesi'nden geçen bölümünde su yüzeyinde biriken plastik şişe, ambalaj ve karton bardaklar çevre kirliliğine neden oldu.

1 ay önce
Kaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı

Kaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı

Eskişehir kent merkezinde kaldırıma park edilen bir otomobil, yayaların geçişini engelledi. Vatandaşlar, özellikle engelli bireyler, yaşlılar ve bebek arabası kullanan aileler için tehlike oluşturan görüntüye tepki gösterdi.

1 ay önce
Yorumlar