Arama

Orkun Kökçü, anneannesini Emirdağ’da son yolculuğuna uğurladı

Millî futbolcu Orkun Kökçü, anneannesi Sebahat Eryalçın’ın cenaze törenine katılmak üzere Emirdağ’a geldi. Sebahat Eryalçın, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

07/08/2026 15:26 | Son Güncelleme : 22/09/2026 02:11 | Okunma Sayısı : 142 | Esra Yavuz


Orkun Kökçü, anneannesini Emirdağ’da son yolculuğuna uğurladı

Millî futbolcu Orkun Kökçü, hayatını kaybeden anneannesi Sebahat Eryalçın’ı son yolculuğuna uğurlamak üzere Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine geldi.

Sebahat Eryalçın için düzenlenen cenaze törenine Orkun Kökçü’nün yanı sıra aile fertleri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Sebahat Eryalçın, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze töreninde Orkun Kökçü ve ailesi taziyeleri kabul ederken, yakınları da acı günlerinde aileyi yalnız bırakmadı.

 

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Emir Kır Tarih Verdi! Ayşe Ünlüce ile Kritik Görüşme

Emir Kır Tarih Verdi! Ayşe Ünlüce ile Kritik Görüşme

Belçika'nın Saint-Josse-ten-Noode Belediye Başkanı Emir Kır, bu hafta Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile bir araya geleceklerini belirterek, kardeş şehir ilişkilerini yeni projelerle güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.

1 ay önce
3 kişinin öldüğü caddede kasis ihlali sürüyor

3 kişinin öldüğü caddede kasis ihlali sürüyor

Eskişehir'de 5 Ocak 2026'da 3 kişinin hayatını kaybettiği kazanın yaşandığı 75. Yıl Mahallesi'ndeki caddede, bir servis aracının kasisten geçmemek için tramvay yolunu kullanması kameraya yansıdı.

1 ay önce
Belçikalı Başkan Yardımcısı Ilunga: "Emirdağlılar kökenleriyle gurur duyuyor"

Belçikalı Başkan Yardımcısı Ilunga: "Emirdağlılar kökenleriyle gurur duyuyor"

Belçika'nın Saint-Josse-ten-Noode Belediye Başkan Yardımcısı Dorah Ilunga, 2020 yılından bu yana düzenli olarak Emirdağ ve Eskişehir'i ziyaret ettiğini belirterek, Belçika'da yaşayan Emirdağlıları daha iyi tanıyabilmek için geldiklerini ve iki ülke arasındaki ilişkileri güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.

1 ay önce
Yorumlar