Arama

ETİ Bor’daki kil hattı olayında tutuklu sayısı 3’e yükseldi

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesindeki ETİ Bor Maden İşletmesinde kil hattının kesilmesi sonucu yaklaşık 500 bin liralık zarar oluştuğu belirtilen olayda 2 şüpheli daha tutuklandı. Böylece soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 3’e yükseldi.

29/08/2026 10:50 | Son Güncelleme : 29/08/2026 12:08 | Okunma Sayısı : 19 | Enes Atkan


ETİ Bor’daki kil hattı olayında tutuklu sayısı 3’e yükseldi

Seyitgazi ilçesine bağlı Kırka Mahallesi’nde bulunan ETİ Bor Maden İşletmesindeki kil hattının kesilmesine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni gelişme yaşandı.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından savcılık talimatıyla yürütülen çalışmalarda, hattı kestiği belirlenen E.Ö. daha önce tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

2 şüpheli daha tutuklandı

Soruşturmanın devamında, kil hattından çıkan malzemenin taşınmasıyla yükümlü yüklenici firmanın yetkilisi İ.K. ile H.O. ve M.K. gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden İ.K. ve M.K., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. H.O. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Son tutuklamalarla birlikte olay kapsamında cezaevine gönderilen şüpheli sayısı 3’e yükseldi.

Etiketler : ETİ Bor ETİ Bor kil hattı Seyitgazi Kırka
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yenikent'te iki araç çarpıştı: 1 yaralı

Yenikent'te iki araç çarpıştı: 1 yaralı

Eskişehir'in Yenikent Mahallesi'nde hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu yaşandı.

3 hafta önce
Caddeye çıkan otomobil ortalığı birbirine kattı

Caddeye çıkan otomobil ortalığı birbirine kattı

Eskişehir'in Yenibağlar Mahallesi'nde sokaktan caddeye çıkan otomobil ile seyir halindeki başka bir otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan olmazken, iki araçta da maddi hasar oluştu.

3 hafta önce
Eskişehir'de seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

Eskişehir'de seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

Eskişehir'de seyir halindeyken alev alan otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi. Yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, aracın alev topuna döndüğü anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

3 hafta önce
Yorumlar