Arama

Eskişehir’de sıcaklıklar 5 dereceye kadar artacak

Eskişehir’de hava sıcaklığının 3 ila 5 derece artarak mevsim normalleri civarına çıkması bekleniyor. Sarıcakaya’da sıcaklık 30 dereceyi görecek.

19/09/2026 11:16 | Son Güncelleme : 19/09/2026 12:18 | Okunma Sayısı : 17 | Esra Yavuz


Eskişehir’de sıcaklıklar 5 dereceye kadar artacak

Eskişehir’de hava sıcaklıklarının yükselmesi bekleniyor. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğünden alınan verilere göre, kent genelinde sıcaklığın 3 ila 5 derece artacağı ve mevsim normalleri civarına çıkacağı tahmin ediliyor.

Meteorolojik değerlendirmelere göre, bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Gün içerisinde sıcaklıklardaki artışın Eskişehir ve ilçelerinde etkili olacağı öngörülüyor. Rüzgarın ise Eskişehir çevrelerinde hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Kent genelinde güncel bir meteorolojik uyarı bulunmuyor. Hava sıcaklığındaki artışla birlikte özellikle bazı ilçelerde termometrelerin 30 derece seviyesine yaklaşacağı değerlendiriliyor.

Tahminlere göre Eskişehir’in en yüksek hava sıcaklığı Sarıcakaya ilçesinde ölçülecek. İlçede sıcaklığın 30 dereceye kadar çıkması bekleniyor. Sarıcakaya’yı 29 dereceyle Mihalgazi takip edecek. Böylece kentin daha sıcak ilçelerinde gün içerisinde sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyretmesi öngörülüyor.

 

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğünün tahminlerinde Eskişehir için olumsuz hava koşullarına ilişkin güncel bir uyarıya yer verilmezken, parçalı ve az bulutlu havanın bölge genelinde etkili olması bekleniyor. Rüzgarın da gün boyunca hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi tahmin ediliyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Erasmus+ kapsamında yürütülen "Eğitim Perspektifinden Yetişkin Romanların İhtiyaçlarının Anlaşılması" projesinin ikinci ulusötesi toplantısı Eskişehir'de gerçekleştirildi.

1 ay önce
Porsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti

Porsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti

Eskişehir'in simgelerinden Porsuk Çayı'nın Sümer Mahallesi'nden geçen bölümünde su yüzeyinde biriken plastik şişe, ambalaj ve karton bardaklar çevre kirliliğine neden oldu.

1 ay önce
Kaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı

Kaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı

Eskişehir kent merkezinde kaldırıma park edilen bir otomobil, yayaların geçişini engelledi. Vatandaşlar, özellikle engelli bireyler, yaşlılar ve bebek arabası kullanan aileler için tehlike oluşturan görüntüye tepki gösterdi.

1 ay önce
Yorumlar