Arama

Eskişehir’de gece yarısı asfalt mesaisi: O cadde yenileniyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Emek Mahallesi 2. Arabacılar Caddesi’nde gece saatlerinde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Trafik yoğunluğunun azalmasıyla başlayan çalışmalarda caddeye sıcak asfalt serilirken, kent genelindeki yol yenileme çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

14/08/2026 14:35 | Son Güncelleme : 29/09/2026 01:12 | Okunma Sayısı : 171 | Enes Atkan


Eskişehir’de gece yarısı asfalt mesaisi: O cadde yenileniyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki yol yenileme çalışmalarını gece saatlerinde de sürdürüyor. Ekiplerin son çalışma adresi, Emek Mahallesi’nde bulunan 2. Arabacılar Caddesi oldu.

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, gündüz saatlerinde yaşanabilecek trafik yoğunluğu ve ulaşım aksaklıklarını azaltmak amacıyla çalışmalarını gece saatlerinde gerçekleştirdi.

arabacı sk yenileme13-i6a7efead26a9e.jpg

Trafik azalınca ekipler çalışmaya başladı

Trafik akışının daha düşük olduğu saatleri değerlendiren ekipler, 2. Arabacılar Caddesi’nde yol yüzeyinde gerekli çalışmaları gerçekleştirerek bitümlü sıcak asfalt serimi yaptı.

Çalışmayla birlikte caddedeki sürüş konforunun ve trafik güvenliğinin artırılması amaçlanıyor.

Yol çalışmaları devam edecek

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının belirlenen program doğrultusunda gece ve gündüz sürdürüleceğini bildirdi.

 

Ekiplerin özellikle trafik yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde çalışmalarını uygun saatlerde gerçekleştirerek ulaşımda yaşanabilecek aksamaları en aza indirmesi hedefleniyor.

arabacı sk yenileme2-i6a7efe997db89.jpg

 

Etiketler : Eskişehir BüyükşehirBelediyesi ArabacılarCaddesi EmekMahallesi AsfaltÇalışması YolYenileme
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Erasmus+ kapsamında yürütülen "Eğitim Perspektifinden Yetişkin Romanların İhtiyaçlarının Anlaşılması" projesinin ikinci ulusötesi toplantısı Eskişehir'de gerçekleştirildi.

1 ay önce
Porsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti

Porsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti

Eskişehir'in simgelerinden Porsuk Çayı'nın Sümer Mahallesi'nden geçen bölümünde su yüzeyinde biriken plastik şişe, ambalaj ve karton bardaklar çevre kirliliğine neden oldu.

1 ay önce
Kaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı

Kaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı

Eskişehir kent merkezinde kaldırıma park edilen bir otomobil, yayaların geçişini engelledi. Vatandaşlar, özellikle engelli bireyler, yaşlılar ve bebek arabası kullanan aileler için tehlike oluşturan görüntüye tepki gösterdi.

1 ay önce
Yorumlar