Eskişehir-Ankara yolunda iki otomobil çarpıştı: 5 kişi yaralandı
Eskişehir-Ankara kara yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Yaralılar ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
15/08/2026 12:02 | Son Güncelleme : 29/09/2026 23:40 | Okunma Sayısı : 255 | Esra Yavuz
Eskişehir-Ankara kara yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Mahmudiye ilçesi kırsalında yaşanan kazada araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Kaza, Eskişehir-Ankara kara yolunun Mahmudiye ilçesine bağlı kırsal Tokathan Mahallesi mevkiinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, kara yolunda seyir halinde bulunan 54 AOZ 379 plakalı otomobil ile 26 TH 227 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın ardından iki araçta bulunan toplam 5 kişi yaralandı.
Kazayı görenlerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Ekipler kısa sürede kazanın meydana geldiği Tokathan Mahallesi mevkiine ulaştı.
Sağlık ekipleri, kazada yaralanan 5 kişiye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslara alınarak hastaneye kaldırıldı.
Yaralıların sağlık durumlarına ilişkin ayrıntılı bilgi paylaşılmadı.
Jandarma ekipleri de kazanın meydana geldiği bölgede inceleme yaptı. İki otomobilin hangi nedenle çarpıştığının belirlenmesi amacıyla çalışma başlatıldı.
Kazaya 54 AOZ 379 plakalı otomobil ile 26 TH 227 plakalı otomobilin karıştığı belirlenirken, çarpışmanın ardından her iki araçta bulunan kişilerden toplam 5 kişinin yaralandığı kaydedildi.
Eskişehir-Ankara kara yolunun Mahmudiye ilçesi kırsal Tokathan Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazayla ilgili jandarma ekiplerinin incelemesi sürüyor.

Bunlar da ilginizi çekebilir
Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı
Erasmus+ kapsamında yürütülen "Eğitim Perspektifinden Yetişkin Romanların İhtiyaçlarının Anlaşılması" projesinin ikinci ulusötesi toplantısı Eskişehir'de gerçekleştirildi.
1 ay öncePorsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti
Eskişehir'in simgelerinden Porsuk Çayı'nın Sümer Mahallesi'nden geçen bölümünde su yüzeyinde biriken plastik şişe, ambalaj ve karton bardaklar çevre kirliliğine neden oldu.
1 ay önceKaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı
Eskişehir kent merkezinde kaldırıma park edilen bir otomobil, yayaların geçişini engelledi. Vatandaşlar, özellikle engelli bireyler, yaşlılar ve bebek arabası kullanan aileler için tehlike oluşturan görüntüye tepki gösterdi.
1 ay önce