![]() |
Tweet |
Uluönder Tramvay Durağının yanında cami var. Caminin karşısında park vark. Yine tramvay durağının diğer tarafından park var. Güvercinlere çocuklar yem atıyor bir yerinde o parkın. ATM'ler var. Market var. Hemen yanında çocuk parkı var. Biraz ilerisinde okullar var.
Bu kadar canlı, hareketli olan bu parkta gündüz gözüyle alkol tüketenlere rastlanması vatandaşların büyük tepkisine neden oluyor. Bir takipçimiz bize bir fotoğraf göndermiş gündüz gözüyle burada alkol alındığını göstermek için. Fotoğrafta 3-4 kişi alkol alıyor. Ancak bu parkta yaşananlarla ilgili şikayetler bu kadarla ilgili değil. Alkol alma olaylarının çok sık yaşandığına dair daha başka şikayetler de var.
Vatandaş bu bölgenin çok hareketli olduğunu, çocuklarını parka, çocuk parkına getirenlerin rahatsız olduklarını, okullardan çocuklarını alıp giderken de böyle görüntülerle karşılaştıklarını belirterek Eskişehir Emniyet Müdürlüğünü ve zabıtaları denetime çağırıyor. Çünkü vatandaş gündüz gözüyle alkol alan bu kafadakilerin çocuklarına her türlü zararı verebileceğini düşünüyor.