Bugun...



Göktaş, adına hazırlanmış yere çınar fidanı dikerek can suyu verdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bilecik Valiliği bahçesinde adına hazırlanmış yere çınar fidanı dikerek, can suyu verdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-05-2025 14:36:31 Tarih: 17-05-2025 13:10

 Göktaş, adına hazırlanmış yere çınar fidanı dikerek can suyu verdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bilecik merkez Söğüt ve Bozüyük ilçelerinde bir takım ziyaretler yapmak için kentte geldi. Bakan Özdemir Göktaş il durağı Bilecik Valiliği oldu. Burada kendisini Vali Şefik Aygöl, Genel Merkez İl Koordinatörü Şahin Tin, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, kaymakamlar ve kurum müdürleri karşıladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’a Bilecik’in yöresel kıyafetlerini giyen çocuklar girişte çiçekle takdim ederken, bakanda kendilerine çeşitli hediyeler verdi. Ardından valilik bahçesine kendi adına hazırlanmış çınar ağacı fidesi diken Bakan Özdemir Göktaş, can suyu da verdi.

Son olarak valilik özel defterini imzalayan Bakan Özdemir Göktaş, Vazli Aygöl’den kentle ilgili bilgi aldı.

 




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI