Bugun...



Eskisehir UMKE güven verdi.

Acil Sağlık Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Ersin Işıldı ile Acil Sağlık Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcısı V. ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Uzm. Dr. Erkan Duman, Seyitgazi'de incelemelerde bulundu. İlk olarak, tatbikat yapan UMKE ekiplerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Tatbikatın, acil durumlara hazırlık ve hızlı müdahale kapasitesini artırma açısından önemli olduğu vurgulandı

facebook-paylas
Tarih: 28-09-2024 15:53

Eskisehir UMKE güven verdi.

Acil Sağlık Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Ersin Işıldı ile Acil Sağlık Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcısı V. ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Uzm. Dr. Erkan Duman, Seyitgazi'de incelemelerde bulundu. İlk olarak, tatbikat yapan UMKE ekiplerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Tatbikatın, acil durumlara hazırlık ve hızlı müdahale kapasitesini artırma açısından önemli olduğu vurgulandı.

Ardından, Seyitgazi 1 ve 2 Nolu Acil Sağlık İstasyonları ziyaret edildi. Yeni yerlerinde hizmet veren bu istasyonların, ilçede acil sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmada kritik bir rol üstlendiği belirtildi. Görevli sağlık personeliyle görüşülerek mevcut hizmetler ve iyileştirme fırsatları değerlendirildi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI