Bugun...



Bilecikte +1 Mutluluk Kafede anlamlı buluşma

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Ünver, çölyak hastası vatandaşlarla +1 Mutluluk Kafe’de düzenlenen özel bir programda bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 27-06-2025 11:30

Bilecikte +1 Mutluluk Kafede anlamlı buluşma

Düzenlenen programda, çölyaklı bireylerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik yürütülen çalışmalar paylaşıldı ve vatandaşlarımızın görüşleri alındı. Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Ünver’in de katıldığı etkinlikte, vatandaşların taleplerini ve önerilerini doğrudan yetkililere iletme imkânı buldu. Gıda temini, glütensiz ürünlere erişim ve sosyal destek konularında yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ünver "Belediyemiz olarak, çölyak hastalarının yaşamlarını kolaylaştırmak ve farkındalığı artırmak adına yürüttüğümüz projelere kararlılıkla devam edeceğiz. Bu tür buluşmalarla, hem vatandaşlarımızın sesine kulak vermeyi hem de daha kapsayıcı hizmetler üretmeyi sürdüreceğiz" dedi.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI