Bugun...



Bilecikin ilçelerinde muhtarlar unutulmadı

Bilecik’in Söğüt ve Bayırköy ilçelerinde Muhtarlar Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 20-10-2025 15:00

Bilecikin ilçelerinde muhtarlar unutulmadı

Söğüt’te Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Fadime Çimen, ilçede görev yapan muhtarları ziyaret ederek Başkanı Ferhat Durgut’un selamlarını iletip günlerini kutladı. Ziyaretlerde, muhtarlara çiçek takdim edilerek özverili çalışmaları için teşekkür edildi.

Belediye Başkanı Ferhat Durgut, mesajında "Vatandaşlarımızla devletimiz arasında köprü görevi üstlenen tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Bayırköy Belediyesi de 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Belediye Başkanı Aykut Dilsiz mesajında, "Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir. Hem milleti hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum" dedi.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI