Bugun...



Asayiş toplantısında orman yangınları ile mücadele masaya yatırıldı

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen asayiş toplantısında özellikle orman yangınlarına karşı alınan tedbirler masaya yatırılırken, yangınların önlenmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

facebook-paylas
Tarih: 01-08-2025 11:00

Asayiş toplantısında orman yangınları ile mücadele masaya yatırıldı

Afyonkarahisar’da güvenlik ve huzurun sağlanmasına yönelik çalışmaların değerlendirildiği asayiş toplantısı, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik makamında düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tolga Yağan katıldı.

Toplantıda, il genelinde yürütülen güvenlik hizmetleri, suçla mücadele, huzur uygulamaları ve asayiş olaylarına yönelik veriler ele alındı. Vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla alınan mevcut tedbirler değerlendirilirken, orman yangınları ile mücadele konusu toplantının ana gündem maddesi oldu.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI