Arama

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yollara müdahale ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Kırım ve Hatboyu 1 Caddesi'nde yama çalışmalarına başladı. Çalışmalarla yol yüzeyindeki bozulmaların giderilmesi ve sürüş güvenliğinin artırılması hedefleniyor.

06/11/2026 14:30 | Son Güncelleme : 06/11/2026 16:19 | Okunma Sayısı : 29 | Enes Atkan


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yollara müdahale ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve kırsal ilçelerde ulaşım konforunu artırmak amacıyla yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, asfalt çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda yama çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Kırım ve Hatboyu 1 Caddesi'nde yol bakım çalışmaları başlatıldı.

Kırım ve Hatboyu 1 Caddesi'nde çalışma başladı

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yol yüzeyinde meydana gelen bozulmaları gidermek amacıyla Kırım ve Hatboyu 1 Caddesi'nde yama çalışmalarına başladı.

Çalışmalar kapsamında hasar gören yol yüzeylerinin onarılması, sürücüler için daha güvenli ve konforlu ulaşım koşullarının oluşturulması amaçlanıyor.

Yol bakım çalışmaları devam edecek

Kent genelinde asfalt çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, ihtiyaç duyulan noktalarda yama uygulamaları da gerçekleştiriyor.

Yol yüzeylerindeki bozulmaların giderilmesiyle mevcut yolların daha kullanışlı hâle getirilmesi hedefleniyor.

Mevsim şartlarına göre çalışmalar sürecek

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, hava ve mevsim şartlarının elverdiği ölçüde kent genelindeki cadde ve sokaklarda yol bakım çalışmalarına devam edecek.

Ekiplerin, ihtiyaç tespit edilen bölgelerde yama ve onarım çalışmalarını sürdürerek vatandaşların daha güvenli ve rahat ulaşım imkânına kavuşmasını sağlamayı hedeflediği belirtildi.

Etiketler : Eskişehir Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Çalışması Kırım Caddesi Hatboyu 1 Caddesi Asfalt Yama Yol Onarımı
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Erasmus+ kapsamında yürütülen "Eğitim Perspektifinden Yetişkin Romanların İhtiyaçlarının Anlaşılması" projesinin ikinci ulusötesi toplantısı Eskişehir'de gerçekleştirildi.

3 ay önce
Porsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti

Porsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti

Eskişehir'in simgelerinden Porsuk Çayı'nın Sümer Mahallesi'nden geçen bölümünde su yüzeyinde biriken plastik şişe, ambalaj ve karton bardaklar çevre kirliliğine neden oldu.

3 ay önce
Kaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı

Kaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı

Eskişehir kent merkezinde kaldırıma park edilen bir otomobil, yayaların geçişini engelledi. Vatandaşlar, özellikle engelli bireyler, yaşlılar ve bebek arabası kullanan aileler için tehlike oluşturan görüntüye tepki gösterdi.

3 ay önce
Yorumlar