Ayhan Sezer, Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal’ı ağırladı
MHP Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer, Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal ve yönetimini ağırladı. Görüşmede sağlık çalışanlarının talepleri ve çalışma hayatı ele alındı.
05/08/2026 20:54 | Son Güncelleme : 20/09/2026 02:17 | Okunma Sayısı : 149 | Esra Yavuz
Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı Ayhan Sezer, Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal ile yönetim kurulu üyelerini il başkanlığında ağırladı.
Gerçekleşen ziyarette sağlık çalışanlarının talepleri, çalışma hayatında yaşanan güncel gelişmeler ve Eskişehir’e ilişkin çeşitli konular değerlendirildi. Görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, sağlık çalışanlarının gündeminde yer alan başlıklar ele alındı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Eskişehir’deki sağlık hizmetleri ve çalışma hayatına yönelik değerlendirmelerin yanı sıra kent gündemine ilişkin görüşler de paylaşıldı.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı
Erasmus+ kapsamında yürütülen "Eğitim Perspektifinden Yetişkin Romanların İhtiyaçlarının Anlaşılması" projesinin ikinci ulusötesi toplantısı Eskişehir'de gerçekleştirildi.
1 ay öncePorsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti
Eskişehir'in simgelerinden Porsuk Çayı'nın Sümer Mahallesi'nden geçen bölümünde su yüzeyinde biriken plastik şişe, ambalaj ve karton bardaklar çevre kirliliğine neden oldu.
1 ay önceKaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı
Eskişehir kent merkezinde kaldırıma park edilen bir otomobil, yayaların geçişini engelledi. Vatandaşlar, özellikle engelli bireyler, yaşlılar ve bebek arabası kullanan aileler için tehlike oluşturan görüntüye tepki gösterdi.
1 ay önce