Bugun...



Trafik kazası, 5 yaralı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde hafif ticari aracın kamyon kasasına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 21-05-2025 14:11:15 Tarih: 21-05-2025 12:40

Trafik kazası, 5 yaralı

Edinilen bilgilere göre kaza, Tavşanlı Kütahya yolu 5. kilometresinde meydana geldi. Kütahya’dan Tavşanlı istikametine seyir halinde olan Erhan Ö. (43) idaresindeki araç, 3. kilometreye geldiği esnada cezaevi istikametinden Kütahya istikametine dönmek için yola çıkan Emin Ö. (56) idaresindeki 43 AGZ 257 tırın kasasına yandan çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve kolluk kuvvetleri sevk edildi.

Meydana gelen kazada, hafif ticari araç sürücüsü Erhan Ö. ile araçta yolcu konumunda bulunan İsmail Ö. (72), Aysel Ö.(71), Nuran Ö. (37) ve Eymen Ö. yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

 




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI